RSS

Així som!

Així és TresdiesI! Tot ell es contradiu. És de posat seriós, però exageradament divertit a la vegada. És impossible estar al seu voltant més d’un quart d’hora sense acabar rient esbojarradament. I és que la seva presència sempre es nota. És ben natural i senzill, però també molt complet. I, sens dubte, un cinèfil acabat. Què hi ha un actor desconegut per gairebé tothom? Pregunteu-li al Sergi, que ell de ben segur que tindrà la resposta. Sí, les contradiccions segueixen, un cinèfil que parla de literatura. I és que el Sergi, com ja he dit, és molt complet. Li agrada tenir sempre un llibre entre mans i assaborir-lo als llocs més remots, ja sigui enmig d’un parc o sobre la sorra de la platja.

El seu do més preuat? Doncs que amb una conversa de cinc minuts és capaç d’alegrar-te tot un dia de vint-i-quatre hores.

És tot un personatge i espero, per tant, que us acabi conquistant! No dubto que ho farà!!

La teva companya Laura.

I així és la Laura:

A la Laura el que més li agrada és la literatura i el futbol: sobretot el Barça i sobretot Valdés. Encara ara el facebook tremola de les seues argumentacions sobre que havia de ser titular durant el Mundial. També li agrada La Fuga, Woody Allen i Jordi Sierra i Fabra.

Llegeix qualsevol cosa, però que tinga diàleg i que la trama avance. Us donarà la seua opinió sobre tot i els seus post no tindran cap tipus d’ordre lògic. Perquè ella farà el que voldrà i quan voldrà. Així, decideix redactar el perfil del seu company de bloc sense consultar-li-ho i l’obliga a escriure el d’ella. També utilitzarà “doncs” com a sinònim de “ja que” tot i que és incorrecte, i es justificarà dient que “això ningú ho sap”.

Perquè ella té les seues opinions i les seues idees i les té ben clares. Però no dubteu ni per un moment que el que llegireu és cent per cent ella mateixa, perquè és la persona més natural que he conegut en ma vida, i no sap ser d’altra manera.

Tresdies.

 

Deixa un comentari